2013. március 7., csütörtök

Szereplők

Clarissa Lewis (Clary)
18 éves .
Közvetlen lány . A gyíkok közé tartozik , mert a sulijában sokat szivatták ám mikor megváltozott mindenki vele akart barátkozni , de ő inkább a nyomi haverjaival volt. Amióta vége van a sulibak egy Képregény boltban dolgozik. 
Niall Horan (Niall , Nialler , Manó )
19 éves. 
A One Direction  egyik tagja . Mióta híres azóta minden lány oda van érte ami számára egy kicsit még Fura érzés , de próbálja megszokni.
Louis Tomlinson (Louis, Lou, Répa)
21 éves. 
One Direction tagja.A banda legvicccesebb tagja és ezt a rajongóinak is megmutatja. Minden rajongóját imádja és szeret velük beszélgetni.
Liam Payne (Liam )
19 éves. 
One Direction tagja.Ő a srácoknak úgymond apukája mivel ő a legkomolyabb a bandában. A gimibe ő volt az egyik leggonoszabb gyerek ezért is változott meg hogy jobb legyen. Régóta nagyon őrült bár ezt még a srácok előtt nem nagyon mutatta. 
Harry Styles (Harry, Hazza , Göndi )
19 éves.
One Direction tagja. A szívtiprónak titulált srác , sosem volt az a roszfiú .Hamar szerelembe esett és sokszor csapták be ezért is olyan amilyen néha. 
Zayn Malik (Zayn , Z
20 éves. 
One Direction tagja. Ő viszont igazi rossz fiú . Minden lány álma hogy egyszer Zayn Malik hozzájuk érjen és ő ezt néha élvezi néha nem. Nagyon ritka hogy kapcsolata legyen. Ezért is hiányzik néha az hogy legyen egy normális barátnője , nem pedig olyan aki egy éjszakás kaland.
Perrie Edwards (Perrie, Per )
20 éves
Először nagyon utálják egymást Claryvel , de majd kialakul köztük egy barátság. 
Danielle Peazer ( Dan , Dani )
25 éves 
Nagyon aranyos kedves lány. Clary és ő első perctől nagyon jóban lesznek , még azt a kis apróságot is elnézik és egy nagyon jó kapcsolat lesz az övék
Jennifer Calder ( Jenn, Jenny )
19 éves 
Ő és Clary kiskoruk óta barátok. Egy buliban ismerkedik meg a srácokkal. Nagyon aranyos lán yám mikor úgy tartja kedve tud gonosz is lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése